25. tammikuuta 2013

Aamupalaa


Päivittäisille työmatkoille olen kaivannut
 Simon Meijssen leipomon
ah niin ihania croissantteja.
Sisällä maukas savukinkkuviipale ja
mustaa teetä vaahdotetulla maidolla.

Olen niin kyllästynyt keltalippuiseen teehen,
 mikrokuumaan veteen lasissa tarjoiltuna, 0,5 litran vetoisiin teekuppeihin tai monta tuntia hautuneisiin teepannuihin.
Pahvimukikin kelpaa, kunhan tee on hyvää.
Yhteenkään en ole vielä Suomessa törmännyt.

Onni onnettomuudessa kai, ettei moista leipomoa löydy matkalta.

Leivonnaisetkin olivat herkullisen ihania...
ja joka aamu olisi ihan pakko piipahtaa tai sitten lounaalla...





1 kommentti:

  1. Vielä parempi croissant oli sisäänleivotulla kinkulla ja juustolla. Ei ollut turhia vihanneshärpäkkeitä vaan itse asiaa. Kyllä sitä "eurooppalaisetkin" osaa rasvaa syödä!

    Namnam

    VastaaPoista